La UEA i EADA presenten una proposta formativa per directors de pimes

17.06.2015

La Unió Empresarial de l’Anoia amb una experiència formativa de més de 25 anys, fa un pas més enllà i aposta per la formació executiva de qualitat a la nostra comarca. En aquest sentit, la UEA i l’escola de negocis EADA presenten el programa Management Development Programme. Es tracta d’una proposta formativa ambiciosa, realista i actual enfocada a gerents, directius i/o propietaris de Pimes.

En la roda de premsa, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, ha explicat que l’objectiu de la UEA amb aquest nou projecte ‘és ajudar a la competitivitat empresarial a través del coneixement, i oferir acompanyament, valor i eines a les empreses’.

En tota petita i mitjana empresa el col·lectiu dels gerents, directius i/o propietaris aporten una gran experiència i coneixements, i amb aquest programa podran sistematitzar-los i obtenir un recolzament per afrontar nous reptes com poden ser la millora de la competitivitat, un procés d’internacionalització o introduir-se al màrqueting digital.

El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. En aquest sentit l’alcalde Marc Castells ha posat de relleu la col·laboració entre promoció econòmica i la UEA i ha destacat ‘la importància de treballar plegats per les empreses’ assegurant que ‘aquest és l’inici d’un camí junts pel coneixement de la indústria’.

Precisament, aquest valor de treballar plegats l’administració pública i el sector privat l’ha posat de manifest Pau Roig, d’EADA, en la seva intervenció.

Què ofereix el programa

El programa ofereix un recorregut per les diferents àrees funcionals de l’organització facilitant als participants les eines de gestió global empresarial. També pot esdevenir un estímul per canviar i millorar coneixements, contrastant altres maneres de fer i assolir resultat amb eines pràctiques i innovadores de millora de la gestió. A més serà un fòrum per compartir inquietuds i problemàtiques comunes en un profitós networking

El Management Development Programme s’executarà al nou Campus Universitari d’Igualada durant els mesos de novembre 2015 a abril 2016. Informació i inscripcions a formació@uea.cat o al telèfon 93 805 22 92.

Cooperació entre la UEA i el Campus Universitari

Amb aquest projecte la UEA i el Campus Universitari mostren el seu treball de cooperació per tal d’apropar el nou Campus a les empreses. I així donar a conèixer les oportunitats que ofereix, i el gran valor que aporta a la competitivitat empresarial a través del coneixement i innovació.

Igualada com a ciutat del coneixement dona suport a la UEA en aquest projecte, amb l’objectiu de treballar per la dinamització i competitivitat dels sectors econòmics i industrials a través de diferents programes que ajudant a les nostres empreses.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.