La UEA i la consultoria ServiREACH tanquen un acord que aporta grans beneficis als socis

21.03.2017

La Unió Empresarial de l’Anoia i la consultoria especialitzada en normativa química ServiREACH han arribat a un acord de col·laboració pel qual les empreses associades a l’entitat anoienca gaudiran de tot un seguit d’avantatges d’allò més interessants a l’hora de fer servir els serveis del prestigiós despatx especialitzat en seguretat química. ServiREACH va ser a Igualada el dijous 2 de març per pronunciar-hi una conferència inicial sobre la normativa europea REACH, i ara els dos actors han arribat a un acord perquè aquesta col·laboració es perllongui en el temps.

Tant la sectorial química de la UEA com ServiREACH estan interessats en fomentar el compliment de les normatives de seguretat en productes químics entre les empreses associades. Així mateix, també volen resoldre les possibles necessitats que puguin tenir les empreses a l’hora de complir les diverses normatives de seguretat relacionades amb productes químics.

Gràcies a aquest acord, ServiREACH oferirà a les empreses una hotline telefònica d’atenció gratuïta perquè puguin resoldre els dubtes puntuals que els puguin anar sorgint en el transcurs de les seves activitats diàries. Si aquests dubtes requereixen de major implicació que no pas una trucada, els socis de la UEA gaudiran d’una sèrie de descomptes preferents en tots els serveis oferts per ServiREACH.

Més enllà d’aquests punts, la UEAQuímica i ServiREACH també detectaran quines són les principals preocupacions relatives a la normativa europea que tenen les empreses i organitzaran tallers específics sobre cadascuna d’aquestes matèries. En aquests mateixos tallers formatius els associats també tindran l’oportunitat de resoldre-hi dubtes concrets.

ServiREACH facilita a les empreses la documentació de seguretat química necessària perquè puguin comercialitzar els seus productes, basant-se en la reglamentació vigent i la normativa aplicable per a cada sector de la indústria. Així mateix, també disposa de l’experiència i els coneixements necessaris perquè els productes químics compleixin amb totes les obligacions del Reglament CLP dins dels terminis correctes.

* Més notícies de la sectorial UEAQuímica.

 

Altres notícies

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones d’Empresa. Aquesta primera trobada va estar organitzada per la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB i la...

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

Amb “Som fortalesa”, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza una nova edició de la Nit Empresarial UEA, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central: vint-i-tres anys de reconeixement, cohesió i aposta pel...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.