La UEA llança un programa sobre Direcció de Projectes, clau per a l’estratègia empresarial i garantia d’èxit per a les empreses

19.07.2018

L’interès de les empreses pel Project Management ha anat creixent progressivament al ritme en què les organitzacions han descobert en aquesta disciplina la clau per fer que els objectius esdevinguin una realitat. Conscients que el Project Management és una de les més importants capacitats empresarials, la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) llança un programa sobre la Direcció de Projectes. En aquest sentit, des de la UEA es vol seguir apostant per la competivitat de les empreses i, per tant, en la formació especialitzada per als seus directius i treballadors. Aquest nou programa sorgeix després de la diagnosi de la situació de les empreses i organitzacions i, per tant, com a resposta a la demanda de les empreses del territori anoienc.

Qualsevol empresa requereix conèixer i aplicar les tècniques de gestió de projectes

Per a moltes empreses i organitzacions, la gestió de projectes constitueix indiscutiblement la naturalesa del seu servei, i el domini de les metodologies de Project Management forma part del seu core business. Ara bé, tant si les empreses serveixen projectes als seus clients com si no, al cap i a la fi, totes les organitzacions tenen en comú la cerca de fórmules per tal d’adaptar-se i evolucionar en el marc de l’actual entorn hipercompetitiu i aquí és on radica la importància de conèixer i aplicar les tècniques de gestió de projectes per tal d’afrontar projectes interns i estratègics amb garantia d’èxit. En el món de l’estratègia i de la innovació, la sostenibilitat de les nostres empreses dependrà de la nostra habilitat per generar canvis interns i materialitzar-los mitjançant projectes concrets eficaçment gestionats. En aquest sentit, la UEA llança aquest programa de Direcció de Projectes dirigit a directius i gerents d’empreses, responsables de departaments d’enginyeria, innovació, disseny, obra, informàtica… Perfils tècnics i professionals amb responsabilitats generals i professionals que també treballen en la gestió de projectes. El programa comptarà amb un excel·lent quadre docent gràcies a la seves reconegudes trajectòries professionals i les seves àrees de coneixement.

El programa -d’una durada total de 60 hores- començarà el proper 4 d’octubre i finalitzarà el 29 de novembre de 2018. Les classes s’impartiran dimarts i dijous de 17h a 21h a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.