La UEA manifesta el seu desacord amb la derogació de la reforma laboral de 2012 acordada pel Govern

21.05.2020

Davant l’alarma generada per l’anunci del Govern per derogar la reforma laboral de 2012, la UEA es suma al manifest publicat per Foment del Treball Nacional, en què es rebutja aquest acord.
Des de la UEA manifestem la inseguretat jurídica que genera l’acord sobre la derogació de la reforma laboral i es considera que és una irresponsabilitat i posa en perill milers de llocs de treball. Uns arguments que també ha posat de manifest la CEOE i de Cepyme.
Així mateix, des de l’entitat considerem que l’acord entre PSOE, Unidas Podemos i Bildu, no té en compte patronals i sindicats, i en aquest sentit és un menyspreu al diàleg amb els agents socials, en un moment absolutament necessari per garantir la continuitat de l’activitat econòmica i mantenir els llocs de treball.
Accediu a la declaració de Foment del Treball Nacional AQUI

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.