La UEA organitza un nou “Cafè dels Autònoms” sobre finances

17.11.2022

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia s’ha organitzat un nou Cafè dels Autònoms, un espai de relació per als professionals autònoms de la nostra comarca; un punt de trobada que permet també resoldre dubtes i inquietuds; i que a més, està impartit per autònoms de la comarca. La darrera sessió va comptar amb la participació de Rosana Isasi, experta en finances, qui va exposar com encarar l’any amb bona salut financera, per aprendre a tancar i planificar el nou any a la teva empresa o negoci.

Durant aquest 2022 s’han organitzat diversos Cafès dels Autònoms. El primer va ser impartit per Sigrid Nieto, de Sigrid Informàtica, qui va donar les claus per protegir el teu negoci a través de la ciberseguretat; i per Olga Jiménez, empresària, qui va donar les claus sobre com exercir un lideratge eficaç i constructiu.

Properament, al 2023, s’organitzaran més trobades. Si vols estar al dia i saber quan organitzem aquestes jornades, pots escriure’ns un mail a montse@uea.cat (Montse Soteras) i t’informarem.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.