La Veu de l’Anoia i la UEA renoven el conveni de col·laboració

24.01.2024

Publicacions Anoia S.L. i la Unió Empresarial de l’Anoia han signat aquesta setmana la renovació de l’acord de col·laboració. L’objectiu d’aquest conveni és continuar amb la producció i promoció conjunta de continguts d’interès econòmic i empresarial.

Veu Anoia i UEA es comprometen en la tasca de continuar donant veu a les empreses de la comarca, apropant també a la societat el teixit econòmic, productiu i empresarial de l’Anoia. Tanmateix, amb aquesta dinàmica continuaran donant visibilitat a les empreses, autònoms, sectors econòmics i industrials.

La signatura del conveni ha estat formalitzada per Pia Prat Jorba, directora general de Publicacions Anoia S.L; Francina Boncompte, directora comercial de Publicacions Anoia S.L; Bet Altarriba, responsable de comunicació a la Unió Empresarial de l’Anoia; i Paula Andrea Arias Botero, gerent i secretaria general de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.