L’AEPIC signa un acord de col·laboració amb CGM per oferir un servei de deixalleria de proximitat per abocar els residus a Les Comes

02.06.2021

Les empreses associades a l’AEPIC (Associació Empresarial del Polígon Industrial Les Comes) disposaran, pròximament, d’un nou benefici fruït d’un acord de col·laboració entre l’entitat empresarial i l’empresa CGM (Centre de Gestió Mediambiental) per abocar els seus residus.

Ateses les circumstàncies, les quals, les empreses que formin part d’AEPIC, disposaran d’un nou servei gràcies a aquest acord de col·laboració amb CGM, una empresa igualadina que es dedica a la gestió integral de residus i serveis mediambientals. Aquest acord consta d’un nou servei de deixalleria perquè les empreses del polígon industrial Les Comes puguin gestionar i abocar els seus residus en una deixalleria de proximitat. Les empreses que vulguin beneficar-se d’aquest servei, podran gaudir d’un 10% de descompte a les tarifes oficials de CGM per gestionar els seus residus.

Segons el president de l’AEPIC, Joan Mateu, aquest acord serveix per donar resposta a una demanda necessària i urgent que feien les empreses d’aquest polígon al no tenir cap lloc pròxim per abocar-ho, una acció que no només permet agilitat, eficàcia i eficiència, sinó que “ens permet seguir treballant per un polígon en condicions, que respecta i vetlla pel medi ambient”, exposa el president.

Aquest acord és una acció més duta a terme per l’AEPIC amb l’objectiu de vetllar pel manteniment de l’entorn del polígon industrial i aconseguir un polígon ordenat, net i amb els serveis necessaris per al benestar dels seus usuaris i el correcte funcionament de les empreses; així com informar, assessorar i canalitzar les demandes i necessitats en relació a temes que afecten a l’emplaçament en qüestió. En aquest sentit, des de l’AEPIC es persegueixen uns objectius molt concrets i rellevants per a un polígon del futur: amb serveis de qualitat, accessos avançats, competitiu i sostenible. Per això, des d’aquesta entitat, es treballen diverses accions i projectes com aquest -com per exemple també, el Mercat d’Intercanvi d’empreses per donar una segona vida a productes que les empreses ja no necessiten o el projecte d’anàlisi i diagnosi de les empreses per ser més eficients i sostenibles energèticament. Ambdós projectes estan impulsats per la Unió Empresarial de l’Anoia-, per tal d’assolir un polígon del segle XXI, competitiu i preparat per a la revolució tecnològica i mediambiental.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.