Les Associacions Empresarials del Bages i Anoia estrenyen les relacions

20.12.2011

Ahir dimarts va tenir lloc una reunió entre representants de la Federació d´Empresaris de la Caralunya Central,amb seu a Manresa i la Unió Empresarial de l´Anoia. Van ser presents a la trobada, entre d´altres membres de la Junta d´ambdues entitats, el President de la Federació d´empresaris de la Catalunya Central, Salvador Cots i el President de la Unió Empresarial de l´Anoia, Ramon Felip.
L´objectiu de la reunió era el de donar a conèixer les actuacions que s ´estan duent a terme per part de cada entitat i preparar les bases per a realitzar accions conjuntes en benefici de les empreses del territori.
Gràcies a la recent construcció de l´Eix Diagonal que apropa molt més la distancia entre ambdues ciutats i facilita les relacions bilaterals, s´ha considerat convenient iniciar aquest projecte que es concretarà en un seguit d´ actuacions dirigides als empresaris de la zona i que s´iniciaran a partir del gener de 2012

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.