Les claus per obtenir una bona xarxa de contactes professional

29.10.2015

Una cinquantena de persones van assistir a la conferència ‘Com ampliar la nostra xarxa de contactes professionals’, que va tenir lloc a Sesoliveres en el marc del Dinar UEA, organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia i amb la col·laboració de Mútua General de Catalunya.

La ponent, Rosaura Alastruey, pionera en la difusió del networking a Catalunya, va explicar amb un to molt distès les claus per obtenir una bona i eficient xarxa de contactes professionals. Una sessió molt pràctica on els assistents van haver de participar de les accions que proposava la ponent.

Segons Alastruey el networking és una filosofia de vida, i pot sorgir en qualsevol lloc. En aquest sentit és important portar sempre a sobre una targeta d’empresa per que no se sap quan es pot necessitar per intercanviar.

També va apuntar que quan una persona assisteix a un networking organitzat, cal tenir un objectiu clar i ben definit, i intentar definir amb 7 paraules què podem oferir a la resta de persones per fer-nos atractius i poder aconseguir un nou contacte, i potser un nou client.

La ponent també va dedicar uns minuts a parlar de la reputació digital, un element que cal tenir molt en compte, sobretot avui en dia, en què Internet s’ha convertit en una font d’informació molt valuosa. Alastruey va recomanar buscar-nos a la xarxa i mirar què es diu sobre nosaltres, sobretot en xarxes on es dona informació personal.

Després de la conferència els assistents van posar en pràctica totes els consells que van aprendre a l’hora de fer networking.

 

 

 

 

Altres notícies

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones d’Empresa. Aquesta primera trobada va estar organitzada per la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB i la...

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

Amb “Som fortalesa”, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza una nova edició de la Nit Empresarial UEA, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central: vint-i-tres anys de reconeixement, cohesió i aposta pel...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.