Lidera Comunicació reforça l’àrea de serveis editorials per l’alta demanda de publicacions corporatives

17.11.2022

L’empresa igualadina Lidera Comunicació ha ampliat el seu equip de professionals per poder reforçar l’àrea de serveis editorials, ja que cada vegada hi ha més demanda de publicacions corporatives.

Des del seu naixement, ara fa onze anys, l’empresa ja editava butlletins municipals per a diversos ajuntaments de l’Anoia i comarques veïnes, i també ha fet múltiples publicacions per encàrrec. Actualment, però, cada vegada hi ha més demanda d’empreses que volen dur a terme publicacions corporatives com ara dossiers d’empresa, anuaris i tot tipus de publicacions internes, així com llibres amb motiu d’aniversaris o celebracions.

És per això que l’empresa ha reforçat el seu equip de professionals format per periodistes, filòlegs i dissenyadors per tal de poder assumir més encàrrecs professionals en l’àrea editorial. L’empresa s’ocupa de tot: elaboració dels continguts (en diversos idiomes), maquetació i impressió, oferint al client un interlocutor únic en tot el procés.

Aquest servei se suma als habituals de l’empresa: serveis de comunicació per a esdeveniments i empreses (plans de comunicació, rodes de premsa, notes de premsa, etc.), comunicació on line i màrqueting digital (elaboració de pàgines web, xarxes socials, newsletters, campanyes de publicitat digital, etc.) i continguts audiovisuals.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.