Més d’una cinquantena d’empresaris anoiencs es formen en programes per a directius de la mà de la UEA i EADA

06.02.2018

La UEA, conscient de la importància que té rebre una bona formació a nivell professional per a millorar habilitats i coneixements, i així ser més competitius en el món empresarial, aposta per la formació executiva d’alta qualitat organitzant diversos programes al territori. L’objectiu és, segons fonts de l’entitat, “oferir la oportunitat als empresaris de la comarca de formar-se sense haver-se de desplaçar a Barcelona”.

En aquest sentit, més d’una cinquantena d’empresaris anoiencs ja s’han format en diversos programes per a directius en els darrers dos anys a la comarca, de la mà de l’entitat empresarial i l’escola de negocis EADA, i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Campus Universitari.

En marxa la 3a edició del MDP
Des del mes de gener una desena de directius participen a la tercera edició del programa de direcció general, el Management Development Programme. Una formació que ha adquirit una solvència avalada per tots els alumnes participants, i que el seu èxit radica en la metodologia i el contingut dels mòduls, que s’adapta a les necessitats dels alumnes, en què es treball amb grups reduïts, i en l’alt nivell qualitatiu del professorat.

Darreres places per participar al Programa de Desenvolupament de Lideratge
En línia amb aquesta aposta per la formació executiva de qualitat, la Unió Empresarial de l’Anoia, amb EADA també com a partner, està a punt d’iniciar el Programa de Desenvolupament de Lideratge. L’objectiu de la formació és que els mànagers i directius de les empreses millorin i desenvolupin les seves habilitats de lideratge i coneguin un ventall d’eines que els permetin afrontar aquest rol amb èxit, per ser capaços de motivar i generar compromís dels seus equips, transformar l’organització, buscar noves línies de negoci que s’adaptin a la realitat en canvi constant, i assolir els reptes plantejats.

El programa s’inicia el 23 de febrer fins el 18 de maig, i es realitzarà els divendres a la tarda, de 16h a 20h al Campus Universitari d’Igualada. Per a més informació posar-se en contacte amb la UEA al telèfon 93 805 22 92 o bé per mail formacio@uea.cat.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.