Oberta la convocatòria dels Premis Empresarials UEA

18.05.2017

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza un any més el Sopar Empresarial de l’Anoia, que enguany es celebrarà el dijous 29 de juny. Un dels moments més importants de la nit és l’entrega de Premis UEA, uns guardons que es donen des de l’any 2001 com a reconeixement a la contribució dels petits i mitjans empresaris en el desenvolupament econòmic i social de la nostra Comarca i alhora reconeixen les iniciatives empresarials i estimulen la millora de la competitivitat i la qualitat a les empreses del nostre entorn.

Al llarg d’aquests 16 anys s’han anat incorporant diferents categories de premis, i aquesta edició compta amb 8 categories dividides en Premis UEA i Premis en col·laboració.

Les categories dels Premis UEA són cinc: premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l’empresa innovadora, al gremi o institució, i el premi al compromís social de l’empresa. Pel que fa als Premis en col·laboració amb altres institucions hi ha tres tipus de reconeixements: el premi a la millor implantació de les TIC, atorgat en col·laboració amb TICAnoia; el Premi Campus Motor Anoia i, per últim, el premi a la millor estratègia de comunicació, que s’atorgarà conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de posar en valor la importància de dur a terme una bona comunicació empresarial.

El període de presentació de les candidatures està obert fins el dia 9 de juny de 2017 i poden optar als guardons totes aquelles empreses associades a la UEA o institucions que durant l’exercici 2016 hagin destacat en algunes de les categories esmentades.

Els premiats de les vuit categories es donaran a conèixer en el transcurs de la XVII edició del Sopar Empresarial.

El guardó
El primer guardó que es va realitzar era una escultura de l’escultor pobletà Manel Vidal i Torrens. L’ any 2008 es va fer un canvi en el model del guardó i es va decidir crear el logo de la UEA elaborat en pell d’Igualada per les artesanes del cuir Marta Ferrer i Montserrat Soler.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.