Parcmotor acull la XII Edició del Sopar de l� Empresari

07.06.2011

Un gran nombre d´empresaris es van aplegar ahir a les instal•lacions de ParcMotor Castellolí on es va celebrar la XII edició del Sopar de l´Empresari que enguany portava per lema “ Accelera”. L´acte va ser presidit pel President de la Generalitat Artur Mas que anava acompanyat de la seva esposa Helena Rakosnik, i va comptar amb l´assistència de personalitats del món polític i empresarial com el Secretari General de l´Esport, IvanTibau, el Delegat territorial del Govern a la Catalunya Central , Jordi Moltó, el President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, el President de Foment del Treball , Joaquim Gay de Montellà o el President de Fepime, Eusebi Cima, entre d´altres personalitats.
En l´acte també van assistir-hi reconeguts corredors del món del motor com Marc Marquez, Maverick Viñales, Emilio Alzamora, Toni Elias, Albert Cabestany i Jordi Tarrés,


El President de la Unió Empresarial de l´Anoia va ser l´encarregat d´obrir l´acte. Felip, en el seu discurs de benvinguda, va destacar el gran potencial de l´Anoia i la necessitat de reivindicar l´atenció per part de l ´administració, respecte una comarca que ha patit un retrocés important però que presenta importants qualitats i projectes que han de repercutit en la dinamització de la Comarca a curt termini. Felip va destacar la importància de ParcMotor com a una infraestructura que esportiva única a Espanya que ha de tenir una important repercussió a nivell econòmic. En aquest sentit el President de la UEA va avançar que des de la Unió Empresarial de l´Anoia s´acaba de signar un Conveni amb Clúster Moto, una associació d´empreses espanyoles fabricants de motocicletes i components de l´automoció, amb l´objectiu de donar-los a conèixer la instal•lació i oferir-los la possibilitat d´instal.lar-s´hi.

Per la seva banda Jesús Brugués, Alcalde de Castellolí va destacar la importància de celebrar el Sopar en el marc de Parcmotor una instal•lació que ell ha vist néixer i créixer fins a convertir-se en un centre de referència del món del motor.
El President de la Generalitat Artur Mas, va cloure la tanda de parlaments encoratjant als empresaris igualadins com a creadors de riquesa i va dir-los que, des del Govern, s´estaria a prop de les empreses per donar-los suport. També va coincidir amb Felip amb la necessitat d´aprofitar la nostra situació estratègica i apostar per la indústria logística .

En el decurs de l´acte es va fer el lliurament dels Premis UEA. El Premi a la implantació de les Eines Tic va recaure en l´empresa GLOBUS KON-TIKI
Per la creació del projecte web www.globuskontiki.com, per la innovadora aposta tecnològica i per les conseqüències que l´aplicació de les noves tecnologies ha tingut en l´optimització de recursos, la millora de la productivitat i l´ increment de les vendes. El premi a l´empresa socialment responsable es va atorgar a l´empresa Graphic Packaging sa, per la seva implicació en la contractació amb persones amb especials dificultats per la seva col•laboració en la sensibilització de la responsabilitat social a les empreses de la comarca .
El premi al gremi o institució, va recaure en la Comissió de la cavalcada dels Reis d´Igualada per haver estat declarada l´any 2010 Festa Popular d�Interès Cultural, pels seus més de 100 anys d´història, per la dedicació de totes les persones que desinteressadament formen part d´aquesta entitat i per la projecció que aquesta festa dóna a la ciutat d´Igualada atraient persones d´arreu del país.

L´empresa Instal•lacions Parera va ser la guanyadora del premi a la CAPACITAT EMPRENEDORA per la seva trajectòria de més de 38 anys, per la seva expansió per tot el territori català i diversificació amb noves línies de negoci, per la consolidació d´un equip humà de 87 persones i per les expectatives de futur.
El Premi a l a TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL es va atorgar Gabarró SA per la seva trajectòria amb més de 90 anys d´història , pel desè aniversari de la seva implantació a la Comarca de l´Anoia, per ser un referent en el sector del trefilat d´acer i per la seva estratègia de creixement cap a mercats internacionals fins a convertir-se en una empresa referent i altament competitiva .


L´acte va finalitzar amb un sopar networking que es va celebrar en un dels boxes del circuit habilitats per a l´ocasió.

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.