Parcmotor acull la XII Edició del Sopar de l� Empresari

07.06.2011

Un gran nombre d´empresaris es van aplegar ahir a les instal•lacions de ParcMotor Castellolí on es va celebrar la XII edició del Sopar de l´Empresari que enguany portava per lema “ Accelera”. L´acte va ser presidit pel President de la Generalitat Artur Mas que anava acompanyat de la seva esposa Helena Rakosnik, i va comptar amb l´assistència de personalitats del món polític i empresarial com el Secretari General de l´Esport, IvanTibau, el Delegat territorial del Govern a la Catalunya Central , Jordi Moltó, el President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, el President de Foment del Treball , Joaquim Gay de Montellà o el President de Fepime, Eusebi Cima, entre d´altres personalitats.
En l´acte també van assistir-hi reconeguts corredors del món del motor com Marc Marquez, Maverick Viñales, Emilio Alzamora, Toni Elias, Albert Cabestany i Jordi Tarrés,


El President de la Unió Empresarial de l´Anoia va ser l´encarregat d´obrir l´acte. Felip, en el seu discurs de benvinguda, va destacar el gran potencial de l´Anoia i la necessitat de reivindicar l´atenció per part de l ´administració, respecte una comarca que ha patit un retrocés important però que presenta importants qualitats i projectes que han de repercutit en la dinamització de la Comarca a curt termini. Felip va destacar la importància de ParcMotor com a una infraestructura que esportiva única a Espanya que ha de tenir una important repercussió a nivell econòmic. En aquest sentit el President de la UEA va avançar que des de la Unió Empresarial de l´Anoia s´acaba de signar un Conveni amb Clúster Moto, una associació d´empreses espanyoles fabricants de motocicletes i components de l´automoció, amb l´objectiu de donar-los a conèixer la instal•lació i oferir-los la possibilitat d´instal.lar-s´hi.

Per la seva banda Jesús Brugués, Alcalde de Castellolí va destacar la importància de celebrar el Sopar en el marc de Parcmotor una instal•lació que ell ha vist néixer i créixer fins a convertir-se en un centre de referència del món del motor.
El President de la Generalitat Artur Mas, va cloure la tanda de parlaments encoratjant als empresaris igualadins com a creadors de riquesa i va dir-los que, des del Govern, s´estaria a prop de les empreses per donar-los suport. També va coincidir amb Felip amb la necessitat d´aprofitar la nostra situació estratègica i apostar per la indústria logística .

En el decurs de l´acte es va fer el lliurament dels Premis UEA. El Premi a la implantació de les Eines Tic va recaure en l´empresa GLOBUS KON-TIKI
Per la creació del projecte web www.globuskontiki.com, per la innovadora aposta tecnològica i per les conseqüències que l´aplicació de les noves tecnologies ha tingut en l´optimització de recursos, la millora de la productivitat i l´ increment de les vendes. El premi a l´empresa socialment responsable es va atorgar a l´empresa Graphic Packaging sa, per la seva implicació en la contractació amb persones amb especials dificultats per la seva col•laboració en la sensibilització de la responsabilitat social a les empreses de la comarca .
El premi al gremi o institució, va recaure en la Comissió de la cavalcada dels Reis d´Igualada per haver estat declarada l´any 2010 Festa Popular d�Interès Cultural, pels seus més de 100 anys d´història, per la dedicació de totes les persones que desinteressadament formen part d´aquesta entitat i per la projecció que aquesta festa dóna a la ciutat d´Igualada atraient persones d´arreu del país.

L´empresa Instal•lacions Parera va ser la guanyadora del premi a la CAPACITAT EMPRENEDORA per la seva trajectòria de més de 38 anys, per la seva expansió per tot el territori català i diversificació amb noves línies de negoci, per la consolidació d´un equip humà de 87 persones i per les expectatives de futur.
El Premi a l a TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL es va atorgar Gabarró SA per la seva trajectòria amb més de 90 anys d´història , pel desè aniversari de la seva implantació a la Comarca de l´Anoia, per ser un referent en el sector del trefilat d´acer i per la seva estratègia de creixement cap a mercats internacionals fins a convertir-se en una empresa referent i altament competitiva .


L´acte va finalitzar amb un sopar networking que es va celebrar en un dels boxes del circuit habilitats per a l´ocasió.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.