Premis UEA – Convocatòria 2015

26.05.2015

El proper 9 de juliol tindrà lloc, en el marc del Sopar de l’Empresari, l’acte de lliurament dels Premis UEA, uns guardons que es van crear fa 15 anys amb la finalitat de distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l’any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i de la qualitat a les empreses de la nostra comarca.

Poden optar als Guardons UEA, tots aquells empresaris i empresàries, empreses associades a la UEA i aquelles institucions que durant l’exercici 2014 hagin destacat en les categories següents:

El període de presentació de candidatures finalitza el dia 12 de juny de 2015.

BASES DELS PREMIS

Les candidatures es presentaran mitjançant el qüestionari que adjuntem més a baix, i durant el període de presentació que estableix la convocatòria. Per optar als guardons cal portar la candidatura a la secretaria de la UEA, o bé enviar-la per correu electrònic a l’adreça uea@uea.cat.

  • Juntament amb la candidatura pot adjuntar-se qualsevol altra documentació que es consideri rellevant amb vista a les avaluacions.
  • La documentació presentada no serà retornada.
  • Tan sols es faran públics els noms de les empreses, empresaris/àries o institucions que hagin estat guardonats; en canvi, la llista de candidatures no guardonades quedarà en secret.
  • Cada empresa pot presentar-se, com a màxim, a dues candidatures de qualsevol categoria.

Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi rebran un tractament confidencial.

Jurat

El jurat dels guardons estarà format per representants de diferents sectors d’activitat, amb coneixement del teixit empresarial del territori i amb capacitat tècnica per valorar els aspectes de les categories establertes.

Cap d’aquests membres del jurat estarà implicat en cap de les candidatures presentades.

El veredicte del jurat serà inapel·lable.

Lliurement de premis

El veredicte es farà públic en el transcurs de la XV edició del Sopar de l’Empresari que se celebrarà el dijous 9 de juliol de 2015.

Guardó

Els premiats rebran el guardó UEA

Termini de presentació

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 12 de juny de 2015.

Acceptació de les bases

La presentació d’una candidatura implica el reconeixement i l’acceptació de les seves bases.

Per a qualsevol qüestió sobre aquestes bases, podeu demanar informació a la UEA, tel. 93 805 22 92.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.