Prevint i la Unió Empresarial de l’Anoia signen un acord de col•laboració per promoure el Sopar UEA

28.06.2017

La patronal anoienca, UEA, i la Societat de Prevenció de Riscos Laborals Prevint, com a mostra de suport al món empresarial de la comarca, han signat un acord de col·laboració amb la voluntat de promoure i promocionar el Sopar Empresarial de l’Anoia, que enguany tindrà lloc el dijous 6 de juliol, a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada. El Sopar és la nit del sector econòmic i empresarial de la comarca de l’Anoia, un esdeveniment anual que s’organitza en reconeixement a les empreses del territori i reforça la cohesió empresarial.

Amb poc més de dos anys a la comarca, Prevint aposta fermament per l’Anoia i la seva voluntat és consolidar-se al territori. En aquest sentit, i amb la voluntat d’involucrar-se i ajudar en les activitats del món empresarial anoienc, han signat un acord de col·laboració amb la patronal territorial per promocionar un dels actes més destacats i amb més repercussió social del sector empresarial: el Sopar UEA. Amb aquest acord, Prevint esdevé patrocinador oficial de l’esdeveniment per a les tres properes edicions de la nit empresarial.

Els encarregats de signar l’acord han estat Josep Goberna, director Comercial de Prevint, i Blai Paco, president de la Unió Empresarial de l’Anoia. Ambdós s’han mostrat molt contents i satisfets per l’acord signat i han manifestat estar convençuts de l’èxit d’aquesta col·laboració.

Prevint és una Societat de Riscos Laborals que té per objectiu fonamental, contribuir en el benestar i desenvolupament dels treballadors ens els seus llocs de treball, així com ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals. Prevint destaca pel seu compromís, transparència i servei de qualitat, per ser una empresa propera i del territori, i per disposar d’innovadores eines digitals pròpies que utilitzen per facilitar, dotar i ajudar a donar solucions als seus clients i alhora contribuir en la millora de la seva productivitat.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.