Prevint i la Unió Empresarial de l’Anoia signen un acord de col•laboració per promoure el Sopar UEA

28.06.2017

La patronal anoienca, UEA, i la Societat de Prevenció de Riscos Laborals Prevint, com a mostra de suport al món empresarial de la comarca, han signat un acord de col·laboració amb la voluntat de promoure i promocionar el Sopar Empresarial de l’Anoia, que enguany tindrà lloc el dijous 6 de juliol, a l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada. El Sopar és la nit del sector econòmic i empresarial de la comarca de l’Anoia, un esdeveniment anual que s’organitza en reconeixement a les empreses del territori i reforça la cohesió empresarial.

Amb poc més de dos anys a la comarca, Prevint aposta fermament per l’Anoia i la seva voluntat és consolidar-se al territori. En aquest sentit, i amb la voluntat d’involucrar-se i ajudar en les activitats del món empresarial anoienc, han signat un acord de col·laboració amb la patronal territorial per promocionar un dels actes més destacats i amb més repercussió social del sector empresarial: el Sopar UEA. Amb aquest acord, Prevint esdevé patrocinador oficial de l’esdeveniment per a les tres properes edicions de la nit empresarial.

Els encarregats de signar l’acord han estat Josep Goberna, director Comercial de Prevint, i Blai Paco, president de la Unió Empresarial de l’Anoia. Ambdós s’han mostrat molt contents i satisfets per l’acord signat i han manifestat estar convençuts de l’èxit d’aquesta col·laboració.

Prevint és una Societat de Riscos Laborals que té per objectiu fonamental, contribuir en el benestar i desenvolupament dels treballadors ens els seus llocs de treball, així com ajudar a les empreses en el compliment de les normatives laborals. Prevint destaca pel seu compromís, transparència i servei de qualitat, per ser una empresa propera i del territori, i per disposar d’innovadores eines digitals pròpies que utilitzen per facilitar, dotar i ajudar a donar solucions als seus clients i alhora contribuir en la millora de la seva productivitat.

Altres notícies

Nova Trobada Inquieta sobre la gestió de l’estrès

Nova Trobada Inquieta sobre la gestió de l’estrès

La comissió UEA Inquieta -que dona visibilitat i empodera a la dona directiva, empresària i professional de la comarca- va organitzar una sessió de les Trobades Inquietes, un espai de relació, empoderament i xarxa al voltant de temàtiques que ajuden a tenir un millor...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.