Randstad i la UEA aposten per l’Anoia com a capital del Talent en el marc del II Fòrum Empresarial

11.04.2018

L’empresa de recursos humans Randstad i la Unió Empresarial de l’Anoia han signat un acord de col·laboració a través del qual es fa possible el II Fòrum Empresarial de l’Anoia, que aquest any posa el focus en el tema del Talent.

Amb la signatura d’aquest conveni, la companyia de recursos humans líder a l’Estat, amb oficina a la comarca, posa de manifest la seva ferma aposta pel territori, la gestió de persones i el Talent. Randstad, conscient de la importància del capital humà en una organització, i coneixedora dels nous reptes i tendències en la gestió del Talent, té la voluntat d’ajudar a les empreses a afrontar aquests canvis, i en aquest sentit dona suport a la segona edició del Fòrum Empresarial de l’Anoia, organitzat per la UEA.

A l’acte es debatrà, analitzarà, i s’exposaran algunes accions de futur amb l’objectiu de tractar una de les principals inquietuds manifestades per l’empresariat i sobre la qual hi ha un consens general: la dificultat per trobar personal especialitzat, és a dir, Talent. Una problemàtica transversal que s’identifica tant en sectors on hi ha una elevada especialització com en d’altres de més generals. Les causes i els factors que ens evoquen a aquesta situació són diversos i els agents implicats és el conjunt de la societat: joves, pares, ensenyament, empreses i administració.

El tema del Talent és actualment un problema i en un futur pot esdevenir un factor molt perjudicial a nivell econòmic per a tota la comarca. En aquest sentit, Randstad, en línia amb el seu compromís amb el territori, vol contribuir al desenvolupament econòmic amb accions com el Fòrum Empresarial que afavoreixen a les empreses, els treballadors i a la societat en general.

II Fòrum Empresarial de l’Anoia

Es celebrarà el proper 17 d’abril a les 18.30h de la tarda a l’Ateneu Igualadí. El Fòrum serà presentat pel periodista Joan Maria Morros, cap d’informatius de Rac1, també inclourà una taula rodona sobre nous models de gestió de persones amb representants d’empreses anoienques i responsables de plataformes de recursos humans com Randstad i Linkedin, i es tancarà amb la ponència conjunta de Jaume Gurt, motivador d’equips, i David Tomàs, cofundador i director de l’empresa més feliç, que posaran el punt de reflexió al voltant del tema del Talent.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.