Renovació de l’acord de col·laboració entre la Unió Empresarial de l’Anoia i el Banc Santander

18.03.2019

La UEA i el Banc de Santander han renovat l’acord de col·laboració amb l’objectiu d’oferir tot un ventall de productes i serveis financers als socis de la Unió Empresarial de l’Anoia. El compromís es reprèn amb l’objectiu de seguir acompanyant el creixement de les empreses de la comarca oferint a tots els associats de la UEA avantatges competitius en matèria de productes i serveis financers per tal que puguin materialitzar la seva activitat professional en un marc de tranquil·litat i confiança.

L’entitat bancària manifesta d’aquesta manera el seu compromís per contribuir al bon desenvolupament de l’activitat empresarial de l’Anoia i beneficiar així al conjunt de la comarca. La signatura del conveni també comportarà la realització de determinades accions formatives adreçades al col·lectiu de socis de la UEA. La UEA i el Santander col·laboren des de fa 6 anys en projectes conjunts, l’èxit de les accions realitzades fins ara avalen la continuïtat del Conveni entre ambdues entitats.

A la firma del conveni hi ha assistit per part de la UEA Joan Domènech i Paula Arias President i gerent respectivament i per part del Santander Sergio Cepero Director de Zona del Banc Santander. i Llorenç Ferrer, Director de l’oficina del Santander a Igualada.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.