Tens un producte pensat per l`esport, l`oci, o el turisme? Participa a IGD Esport i Natura

26.08.2014

Els propers 12 i 13 d’octubre s’organitza Igualada Esport i Natura una activitat que ha de dinamitzar el sector de l’oci i l’esport a la comarca combinant l’activitat esportiva amb la mostra de productes i serveis del món de l’esport i l’oci familiar.

Igualada Esport i Natura s’ubicarà als terrenys de l’Av. Catalunya, amb espais per les diferents activitats esportives Paddock BTT, cursos i tallers, bosc vertical, activitats infantils, bicicletes elèctriques, marxa nòrdica, escola de trial,rocòdrom… Hi haurà un espai dedicat a la mostra comercial i s’organitzarà paral·lelament el 4Factors, una cursa de 6km, amb constants obstacles relacionats amb els 4 elements, foc, aire, terra i aigua.

Fira comercial de la comarca

En la zona destinada a la fira s’hi destinaran els espais pels diferents productes i marques dels sector de l’esport i l’oci. Hi tenen cabuda tots els productes vinculats a aquests sectors, des de bicicletes, roba esportiva, teixits especials per a l’esport, complements, espais d’esport, oci i lleure familiar, cases rurals, turisme gastronòmic, enoturisme,… productes que representin un valor afegit i posin Igualada i l’Anoia al mapa de l’esport i el turisme familiar.

  • Made in Igualada: Marques del sector Outdoor fabricades a Igualada.
  • Marques Sector Outdoor: Ciclisme, Running, Trail Running, Trekking, Escalada, Marxa Nòrdica, Orientació i GPS,…
  • Nutrició: Suplements esportius i aliments saludables
  • Salut: Centres wellnes, fisioteràpia i osteopatia, teràpies naturals,…
  • Mobilitat: Vehicles eco/elèctrics i outdoor
  • Experiències: Agències de viatges, activitats esportives i d’oci familiar, viatges exclusius i vols en globus
  • Assegurances: Esportives, asseguradores
  • Entitats i clubs: Proves esportives i activitats a l’aire lliure
  • Institucions

Tots els associats a la Unió Empresarial de l’Anoia compten amb un descompte del 50% respecte el preu de l’estand.

Activitats complementaries

Durant el cap de setmana hi haurà diverses competicions esportives per a un públic molt ampli, Canicross, BTT, Scott Marathom. Caminada popular, un concert… pensades per esportistes professionals fins a famílies amb nens, de manera que hi haurà un ampli ventall de clients potencials.

Totes les empreses interessades podeu contactar amb la UEA o amb Fira d’Igualada.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.