Tens un producte pensat per l`esport, l`oci, o el turisme? Participa a IGD Esport i Natura

26.08.2014

Els propers 12 i 13 d’octubre s’organitza Igualada Esport i Natura una activitat que ha de dinamitzar el sector de l’oci i l’esport a la comarca combinant l’activitat esportiva amb la mostra de productes i serveis del món de l’esport i l’oci familiar.

Igualada Esport i Natura s’ubicarà als terrenys de l’Av. Catalunya, amb espais per les diferents activitats esportives Paddock BTT, cursos i tallers, bosc vertical, activitats infantils, bicicletes elèctriques, marxa nòrdica, escola de trial,rocòdrom… Hi haurà un espai dedicat a la mostra comercial i s’organitzarà paral·lelament el 4Factors, una cursa de 6km, amb constants obstacles relacionats amb els 4 elements, foc, aire, terra i aigua.

Fira comercial de la comarca

En la zona destinada a la fira s’hi destinaran els espais pels diferents productes i marques dels sector de l’esport i l’oci. Hi tenen cabuda tots els productes vinculats a aquests sectors, des de bicicletes, roba esportiva, teixits especials per a l’esport, complements, espais d’esport, oci i lleure familiar, cases rurals, turisme gastronòmic, enoturisme,… productes que representin un valor afegit i posin Igualada i l’Anoia al mapa de l’esport i el turisme familiar.

  • Made in Igualada: Marques del sector Outdoor fabricades a Igualada.
  • Marques Sector Outdoor: Ciclisme, Running, Trail Running, Trekking, Escalada, Marxa Nòrdica, Orientació i GPS,…
  • Nutrició: Suplements esportius i aliments saludables
  • Salut: Centres wellnes, fisioteràpia i osteopatia, teràpies naturals,…
  • Mobilitat: Vehicles eco/elèctrics i outdoor
  • Experiències: Agències de viatges, activitats esportives i d’oci familiar, viatges exclusius i vols en globus
  • Assegurances: Esportives, asseguradores
  • Entitats i clubs: Proves esportives i activitats a l’aire lliure
  • Institucions

Tots els associats a la Unió Empresarial de l’Anoia compten amb un descompte del 50% respecte el preu de l’estand.

Activitats complementaries

Durant el cap de setmana hi haurà diverses competicions esportives per a un públic molt ampli, Canicross, BTT, Scott Marathom. Caminada popular, un concert… pensades per esportistes professionals fins a famílies amb nens, de manera que hi haurà un ampli ventall de clients potencials.

Totes les empreses interessades podeu contactar amb la UEA o amb Fira d’Igualada.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.