Torna la “Química a l’Escola”

28.12.2022

Des d’aquest curs acadèmic 2022-2023, el concurs “Química a l’Escola” passa a ser un projecte de la Fundació UEA, encapçalat per la sectorial UEA Química, amb l’objectiu de poder donar més impuls i poder assolir els objectius i poder assolir els objectius que té que són els de generar vocacions industrials i donar noves oportunitats als més joves.

A més, aquesta iniciativa també persegueix la voluntat d’activar i promoure actuacions vinculades a l’ocupació i l’emprenedoria entre els joves per tal que puguin copsar la realitat del món laboral i empresarial de ben a prop. El concurs està obert tant a centres de la comarca de primària com secundària.

Una altra novetat destacada d’aquesta edició és que enguany portarà com a tema “Reaccions químiques – Medi ambient”, fent ús de materials i productes que els alumnes tinguin al seu abast, en el dia a dia; i com a mesura obligatòria, cal que els experiments es facin tenint en compte criteris de seguretat. Es valoraran únicament els videos sobre aquesta temàtica que reflecteixin que els experiments han estat treballats en equip, com a mínim, per a tres participants.

El concurs encapçalarà la seva 4a edició i és possible gràcies al patrocini de diverses empreses químiques de la comarca: Comercial Godó, Labin, Robinson Ventures, Quimser, Eminfor, Apliclor, Texcur, Waterologies, Leather Química, Atlas, Blautec, ABC Leather, Proquip i Simar.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.