Treballadors en pràctiques

08.11.2011

El perfil actual de persones en Risc d�Exclusió Social s�ha vist ampliat a causa de la crisi amb persones amb experiència i formació en diferents sectors.

L�Escola Pia com a entitat especialista en programes formatius per adults, i com a responsable a la comarca en itineraris de inserció sociolaboral per a beneficiaris de la Renda Mínima d�Inserció, posa a l�abast de les empreses que hi estiguin interessades:
•treballadors en pràctiques
•d�una durada de 150 hores
•cap despesa per a l�empresa, ni sou ni Seguretat Social
•acompanyament i seguiment en tot el procés per part de l�Escola Pia

L�Escola Pia li ofereix l�oportunitat de fer-li una selecció i valoració del lloc de treball ofertat, pel personal en Risc d�Exclusió Social que han estat formades prèviament a l�Escola Pia en sectors com
•cuina
•perruqueria i estètica
•habilitats socials
•informàtica
•també cal destacar que aquestes persones tenen experiència en altres sectors i oficis com construcció, lampisteria, operaris de magatzem, carretillers, soldadura,…

Per aquestes pràctiques, es formalitzen convenis de col•laboració que cobreixen qualsevol eventualitat que sorgeixi i no suposen cap cost per l�empresa.

La finalitat d�aquestes practiques és millorar l�ocupabilitat d�aquestes persones amb l�oportunitat de tenir una experiència laboral en una empresa.

Si hi esteu interessats us podeu posar en contacte directament amb la Carme Mateo al telèfon 696414718 o al correu electrònic carme.mateo@escolapia.cat

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.