Vols ser proveïdor de la UEA?

10.06.2014

La Unió Empresarial de l’Anoia agrupa unes 900 empreses de tots els sectros econòmics de la comarca, empreses petites i mitjanes amb necessitats i ofertes molt variades.

Si creus que el teu producte o servei pot ser interessant per aquest col·lctiu que aplega a més de 8.000 treballadors, no deixis d’aprofitar l’oportunitat que et brinda la UEA.

Com?

Sigues proveïdor de la Unió Empresarial de l’Anoia.

  • Tens alguna promoció interessant?
  • Vols oferir descomptes?
  • Paquets de productes o serveis?
  • Tens una oferta per nosaltres?

A través del servei B2B, totes les empreses associades podeu oferir promocions, descomptes, paquets i ofertes a tots els associats a la Unió Empresarial de l’Anoia, i també, és clar, a la pròpia entitat.

Si creus que el teu producte i/o servei pot interessar a les més de 900 empreses que representa la UEA envian’s la teva proposta a uea@uea.cat.

Si tens qualsevol dubte truca’ns al 938052292 o escriu-nos, t’atendrem amb molt de gust.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.