Xavier Sala-i-Martín, convidat del XV Sopar Empresarial de l´Anoia

09.06.2015

La Unió Empresarial de l’Anoia ja té a punt l’edició d’enguany del Sopar Empresarial que se celebrarà al Campus Universitari d’Igualada el dijous dia 9 de juliol. La trobada, que cada any reuneix empresaris del territori, és un autèntica festa del sector empresarial, on s’aprofita per fer networking i posar en comú experiències i casos d’èxit en un ambient distès.

El lema escollit per aquesta 15a edició, és ‘Som Empresa, som Futur‘ per que les empreses són les que estan construint un futur de recuperació econòmica i creant llocs de treball. Aquesta idea s’ha plasmat en la imatge del sopar: un coet propulsat que concentra l’empremta de totes i cada una de les empreses del territori i vola cap endavant, cap al futur.

Des de la UEA volem que l’edició d’enguany, faci un pas més enllà, que transcendeixi les fronteres de l’Anoia, per això hem convidat nombrosos agents socioeconòmics, representants dels sectors públic i privat, dirigents d’institucions empresarials d’arreu del país i emprenedors que han protagonitzat projectes d’èxit recentment. En la vetllada també ens acompanyarpa el prestigiós economista Xavier Sala-i-Martín, que oferirà una ponència que porta per títol: ‘Què has fet de nou avui?’.

En el transcurs de l’acte s’entregaran els Premis UEA, uns guardons que es van crear fa 15 anys amb la finalitat de distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l’any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i de la qualitat a les empreses de la nostra comarca. Les categories són: premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l’empresa innovadora i al gremi o institució. Enguany també es recupera el premi TIC, en reconeixement a la implantació de les noves tecnologies.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.