La Fundació UEA i Meritem S.L. signen un acord de col·laboració per impulsar les accions previstes per la Fundació per transformar social i econòmicament l’Anoia

26.01.2024

La Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia (Fundació UEA) rep una col·laboració de l’empresa anoienca Meritem S.L. -Paellador Group- per tal d’impulsar els projectes que té en marxa la fundació en l’actualitat.

Aquesta donació permetrà a la fundació poder  impulsar diverses accions vinculades a l’ocupació i a l’emprenedoria, fomentar les vocacions industrials i crear vincles i xarxa amb altres entitats, organismes i institucions de la comarca. De fet, la Fundació UEA neix amb la ferma convicció de ser un agent transformador, un referent en treballar pel progrés social i sostenible de la comarca; creant un impacte positiu i promovent la igualtat d’oportunitats, arribant al consens social.

Aquesta donació és una mostra de la implicació que té Meritem ja des de la creació de l’empresa -l’any 1992- sent una organització amb un gran compromís per a la millora social, econòmica i mediambiental en la societat, els seus individus i l’entorn en el qual opera. Sempre marcant l’objectiu social d’ajudar a contribuir al benestar a la millora de la societat, com pot ser la creació de noves oportunitats laborals o l’apoderament d’un col·lectiu, entre altres.

Gràcies a aquesta aportació econòmica, la Fundació UEA podrà dur a terme la consecució dels projectes que té en marxa. La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per Xavier Herreros, director general de l’empresa; i per Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia. Tant l’empresa com la fundació mostren un ferm compromís, compartint els mateixos objectius i valors, col·laborant en aquest sentit i de manera estreta per al progrés econòmic, social i laboral de l’Anoia.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.