Reunió estratègica entre l’Ajuntament de Masquefa i la UEA

07.02.2024

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Mateu, es va reunir amb l’alcalde de Masquefa, Roger Vázquez Claravalls. A la reunió també hi varen assistir Miguel Ángel Aceitón, empresari i ambaixador de la UEA a Masquefa; Paula Arias, gerent i secretària general de la UEA i Sílvia Mas Velázquez, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Masquefa.

La reunió tenia per objectiu compartir opinions i valorar sinergies i cooperació per a la dinamització econòmica del municipi i vetllar pel creixement i consolidació de les empreses del territori. En aquest sentit, es va posar sobre la taula les millores de comunicació i mobilitat com la B40/quart cinturó, la B224, entre altres vies; per tal de millorar la connexió i la saturació de trànsit actual. També es parlà de les necessitats de sòl industrial i l’oferta actual existent de sòl a Masquefa, així com quines empreses es podrien ubicar en aquesta zona.

Així doncs, es va posar en valor diverses accions conjuntes que puguin afavorir la competitivitat de les empreses del territori. Ambdues institucions van coincidir en la importància de la col·laboració publicoprivada per sumar esforços per a la dinamització econòmica, atraure inversions i fer lobby pel creixement del territori i les seves empreses.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.